Sol og sommer i Bergen

22.05.2013
00:02

Siden værgudene følte for å være spontane og steke Bergen ihjel i helgen, fant mine venner og jeg ut at vi kunne utnytte det til det ytterste. Hva er vel en bedre måte å nyte fint vær på enn å få innvollene slengt rundt og bli sluppet ned fra et 10 meters høyt tårn. Ja, dere tenker rett. Tivoliiiiiiiiii!!!
Mai måned er helvetesmåneden for eksamensutsatte elever på videregående. Men siden jeg har gullhår i ræven( det betyr å være veldig heldig(don't get your hopes up, jeg kan ikke gjøre deg rik)) og ikke kom opp i eksamen, kunne vi jo like gjerne feire sommerdageene med mine medmennesker som heller ikke kom opp i eksamen (bortsett fra deg da Ane som kom opp i matte(ønsker deg masse lykke til på fredag)). Mange paranteser der ja. Sorry.

Senere på dagen dro vi til grøneviken for å se på Leksi bade i sjøen. I lift my hat for you.
Matmonstrene Kakis og Annzi fant ut at det å bestille pizza var en god idé. Så etter en halv time fikk vi en tiddelibom og en bankers fra Dolly levert til oss av en litt vel utålmodig pizzabud.

Mandagen dro vi ut igjen i Grøneviken og grillet. Men så begynte det å regne(og Petter ned han datt( det er sent og den melodien kom automatisk inn i hodet mitt når jeg skrev den setningen)) og vi satt oss inn i bilen til Eirik. Jeg satt på taket vel og merke, mest fordi jeg er litt special case.. Men Eirik kjørte rundt med meg på taket og jeg lo så jeg nesten falt ned.

Anyway så har jeg vært flink og tatt noen bilder. So here we go:

2 kommentarer

Harald 22.05.2013 12:47
OMG! No pants at all! #YOLO #SWAG;)
Renate 22.05.2013 13:01
<3

Skriv en ny kommentar

Anne Hansen 19, Bergen
Jaja. Dette er vel meg.

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits